Ön gyermekét is várja a Monte-Ovi!
Cím: 1213 Budapest, Szúnyog utca 06.
Hívjon minket:+36-20/570-0509

Alapitványunk -Montessori óvoda csepel

GYERMEKHÁZ MONTESSORI ALAPFOKÚ OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY

Gyermekház Montessori Óvoda és a Montessori Családi Napközi fenntartója a Gyermekház Montessori Alapfokú Oktatási Alapítvány

Az Alapítvány 2001. április 26-án alakult.

Az Alapítvány célja:

A gyermekek Montessori pedagógiai módszer alkalmazásával történő alapfokú (óvodai,később iskolai) oktatása, nevelése feltételrendszerének megteremtésére. A módszer szélesebb körű megismertetése, elterjesztése, gyakorlati oktatása.

Az intézménybe járó, szociálisan rászoruló, valamint kiemelkedő tanulmányi eredményeket elérő gyerekek támogatása.Az Alapítvány nyílt, ahhoz bárki csatlakozhat, bármely társaság, szervezet támogathatja.

Az Alapítvány 2002. január 7-én kiemelkedően közhasznú szervezetté lett minősítve, így a támogatók adókedvezményben részesülnek.

Az alapítvány neve:

Gyermekház Montessori Alapfokú Oktatási Alapítvány

 

Címe: 1214 Bp. Tárház utca 17.
Adószáma: 18242777-1-43
Számlaszáma: 11721026-20293756

FILOZÓFIÁNK

Óvodánkban a nevelés a Montessori pedagógia sajátos értékeinek, módszerének megfelelően kialakított helyi nevelési program szerint folyik, melybe a játék értékeit is integráltuk.

Maria Montessori olasz orvos-pedagógus a gyermeki fejlődés pontos tanulmányozásának segítségével alakította ki nézeteit. Óvodánkban a gyerekek egyéni ütemben haladva, önállóan és személyesérdeklődéstől vezetvefedezik fel a világot.

A Montessori eszközök segítik az élmények, tapasztalatok megszerzését, feldolgozását, tudatosítását és így az ismeretté válást. A különböző tevékenységeken keresztül minden gyermek természetes fejlődését, spontán érdeklődését és egyéni munkatempóját követve jut el a megismerés, a tudás szintjéig.

ISMERJE MEG PEDAGÓGUSAINKAT!

Kiváló óvodapedagógusokkal várjuk Önt, s gyermekét.

Családias légkörben, s folytonos szakmai fejlődésben telnek napjaink, hogy az Ön gyermeke a lehető legjobb nevelést kapja.

Kiváló Pedagógusok 90%
Művészeti Oktatásunk 85%
Pszichológiai alkalmasságunk 97%
Lángné Németh Ildikó
Lángné Németh Ildikó
Lángné Németh Ildikó
Óvodavezető Óvodapedagógus / Montessori
Sebestyén Szilvia
Sebestyén Szilvia
Sebestyén Szilvia
Óvodapedagógus
Láng Anita
Láng Anita
Láng Anita
Pedagógiai asszisztens

ÉRTÉKEINK
Amelyektől még jobbak vagyunk

A gyerekek tapasztalataikat, ismereteiket a következő nevelési területeken gyarapíthatják:

  • anyanyelvi nevelés
  • matematikai nevelés
  • kozmikus nevelés / természet és társadalom megismerése /
  • művészeti nevelés / irodalom-, zene-, mozgás-, képzőművészet/
  • játékos angol nyelvoktatás
  • logopédia

Szülőinkmondták

Ide járó vagy járt gyermekek Szüleik mondták Rólunk

Köszönjük a csodálatos programokat, amelyeken a gyerekek élveztek és részt vettek! Imádtam, hogy minden rendben van, és biztos lehettem benne, hogy a gyermekeim hivatásos pedagógusok gondozásában vannak. Nagyra értékelem, amit értünk tettek!

Kiss Adrienn

Kiss Adrienn

Anya

A központ nagyszerű! Minden szülőnek tudnia kell, hogy a Monte-Oviban a gyerekekkel való szakmai segítségére támaszkodhat, és hogy sokat tanulhatnak az oktatásról, a szülőkről, a tanulásról és a tanításról. Ez sokat jelent a mai világban. Köszönök mindent!

Nagy Péter

Nagy Péter

Apa

Ahogy minden anyának fontos, keresni akartam egy óvodát, amelyre támaszkodhatok. A gyermekem másik emberre való bízása nem könnyű, bár a gyerkőcök ezt bizonyították, ezért nyugodt vagyok a gyermekem jóléte és nevelése felől. Nagyon szépen köszönöm!

Nagy Vivien

Nagy Vivien

Anya