KAPCSOLAT

GYERMEKHÁZ MONTESSORI ÓVODA

Cím: 1213 Budapest XXI. kerület,
Szúnyog utca 6.
Telefon:
+36-20/570-0509
+36-20/921-2344
E-mail:
monteovi21@gmail.com


A magánóvoda előnyei

2018.05.29.

Sokszor nagyon komoly gondban vagyunk akkor, amikor gyermekünk számára keressük a megfelelő óvodát vagy bölcsödét. Minden anya számára fontos, hogy gyermeke a hétköznapokon, olyan környezetben töltse el idejét, amely fejlődését szépen segíti és semmilyen komolyabb törést nem okoz kis életében.

A magánóvoda és magánbölcsőde számos előnnyel jár, de az tény, hogy sokkal nagyobb kiadással is, mint az államilag elérhető helyek. Ezek az intézmények általában nagyon kis létszámú csoportokkal foglalkoznak pontosan azért, hogy minden gyermek a megfelelő odafigyelést kapja. Igen kulturált körülmények között történik a gyermekek elhelyezése és sokszor olyan programok is elérhetőek a gyermekek számára, amely máshol nem megoldott. Számtalan szabadtéri program, esetleg saját tanuszoda is szerepel a szolgáltatások között. Az étkezések minőségi tápanyagokból kerülnek előállításra és az étkezések is folyamatos felügyelet közben zajlanak.

Gondos szülőként ne feledkezzünk meg soha arról, hogy a magánóvodákban és bölcsődékben biztosan jó kezekben lesz csemeténk és számtalan inger éri majd őt nap, mint nap, amely a fejlődéséhez elengedhetetlen. A kis létszámú csoportok szempontjából a betegségek elterjedése sem olyan veszélyes, mint egy nagyobb közegben.

A gyermekek énképének kialakulása, a folyamatos fejlődés és az ismeretlen dolgok iránti érdeklődés mind-mind fontos része a fejlődésnek. Sokszor az élet komoly kérdések elé állítja a szülőket, de a magánóvoda és magánbölcsőde előnye vitathatatlan.

Forrás: Superlink


Vissza az előző oldalra!
GYERMEKHÁZ MONTESSORI ÓVODA - Magyar